Meral Akşener'den flaş yeni parti açıklaması

Meral Akşener'den flaş yeni parti açıklaması
Akşener, MHP'de bekledikleri kurultayın yapılamaması halinde yeni bir parti kurmak gibi bir gündemlerinin olmadığını açıkladı.

Meral Akşener, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, dün Bilecik'in  Söğüt ilçesi ve il merkezi ileBursa'da yaptıkları programlarda partilileriyle  bir araya geldiğini hatırlattı.

Bursa'daki programında, genel başkan adayı olduğunu açıkladığını da  anımsatan Akşener, bu kongreyi başarabilmenin hayatının en büyük hedefi olduğunu  söyledi.

 Hedefine doğru yürürken Türkiye'deki bütün güç odaklarının kendisine  saldırdığını iddia eden Akşener, "Olumsuz bir sonuç beklemiyorum ancak bu kongre  olur ve üst kurul delegelerimiz beni seçmeyebilir. Buna kesinlikle saygı  duyarım." ifadesini kullandı.

Akşener, kurultay yapılmaması halinde ise kongre için imza veren 548 delegeyi toplayacağını belirterek, "Onlar ne  karar verirlerse ona uyacağım. Dün kişisel olarak şahsi kararlarımı söylüyordum  ama bugün birbirimize bağlandık. Bunun içinde siyasi parti kurmak gibi bir şey  görünmüyor." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.