Trabzon'da taraftar hakemi yumrukladı!

Trabzon'da taraftar hakemi yumrukladı!
Dün akşam oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında hakeme dayak olayı yaşandı. Bir taraftar çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı ve saha karıştı. Olay sonrası Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu futbolcular soyunma odasına gitti.

Dün akşam oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçında hakeme dayak olayı yaşandı. Maçta bir taraftar çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı ve saha karıştı. Olay sonrası Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu futbolcular soyunma odasına gitti.  

Fenerbahçe'nin 4-0'lık üstünlüğü ile devam eden maçın son bölümlerinde kale arkası tribündeki taraftarlar, sahaya koltuk fırlatmaya başlarken, bazı taraftarlar tibün direğini söktü.

videogaleri.gif

Emniyet güçlerinin tribünün önüne gitmesi ve sahaya atılan maddelerin temizlenmesinin ardından Diego'nun kullandığı köşe vuruşuyla maç oynanmaya devam etti.

Bu anda sahaya atlayan bir taraftar ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan'ı yumruk atarak yere düşürdü. Daha sonra hızını alamayan taraftar, Volkan Bayarslan'ı yerdetken tekmeledi. Sahaya başka taraftarlar da girerken; hakem Bülent Yıldırım, maçı yarıda kesti ve iki takım oyuncuları soyunma odasına gitti.

Karşılaşma Bülent Yıldır'ım verdiği kararla ertelendi.

fotogaleri-002.gif

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.