Laf attı, dayak yedi, silaha sarıldı

Laf attı, dayak yedi, silaha sarıldı
Kocaeli’de bir kişi, aynı mahallede yaşadığı bir kıza laf atan şahsı dövdü. Bunu kaldıramayan şahıs, silahını alarak kendisini döven genci vurdu.

Olay, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Yazlık mahallesi Bozkurt caddesi üzerinde öğleden sonra bir kıza laf atılması sebebiyle kavga çıktı. Aynı mahallede yaşadığı kıza laf atılmasına dayanamayan 31 yaşındaki Selçuk G., kıza laf atan ve henüz ismi belirlenemeyen şahsı dövdü. Daha sonra dayak yemeyi kaldıramayan şahıs evine giderek silahını aldı ve olay yerine geri döndü. Selçuk G.’nin olay yerinden ayrılmadığını gören ismi belirlenemeyen şahıs, genç adama 6 el ateş etti. Vücuduna 4 mermi isabet eden genç kanlar içinde yere yığılırken, ismi belirlenemeyen şahıs ise mavi renkli ve arka camı kırık olan aracıyla uzaklaştı.

Silah seslerini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olayın yaşandığı alanda bulunan mermi kovanlarını tespit eden polis ekipleri olay yeri inceleme çalışması başlatırken, ekipler her yerde kaçan zanlıyı arıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.