Eyleme hazırlanıyorlar!

Eyleme hazırlanıyorlar!
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir taraftarın saldırısına uğrayan hakem Volkan Bayarslan'ın durumunun iyi olduğu açıklanırken, hakemlerin karakola gidip şikayetçi olduğu belirtildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son dakikalarında sahaya giren bir taraftarın tekme tokat saldırısına uğrayan ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan, güvenlik görevlilerinin yardımıyla güçlüklü ayağa kalktı ve soyunma odasına gitti.

Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler nedeniyle zor anlar yaşayan Bayarslan, soyunma odası tüneline girdikten sonra bir sandalyeye yığılıp kaldı. Bu sıradaTrabzonspor ve Fenerbahçe kulüplerini sağlık ekipleri hemen Bayarslan'ın yanına gidip müdahalede bulundu. Bir ara nefessiz kalan ve suratının rengi kızaran Volkan Bayarslan, doktorların müdahalesinin ardından kendine geldi.

ŞANSAL BÜYÜKA: HAKEMLER KARAKOLA ŞİKAYETTE BULUNDU

Bu arada Lig TV'deki Maraton programında Şansal Büyüka, bir gazetecinin kendisine cep telefonundan gönderdiği mesajı okuyup, "Hakemler maçtan sonra karakola gidip saldırgandan şikayetçi olmuşlar. Ayrıca, Süper Lig'de ilk kez bir hakemin dövülmesi nedeniyle hakemler protesto eylemi yapmayı planlıyor" dedi. (sabah)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.