Fast Food zincirinin ürününde dışkı kalıntısı çıktı!

Fast Food zincirinin ürününde dışkı kalıntısı çıktı!
Türkiye’de de bir çok şubesi bulunan fast food zincirinde midenizi bulandıracak bir olay yaşandı. Tavuk ürünleri satan firmanın Birmingham'daki şubesinde kullanılan buzlarda dışkı kalıntıları tespit edildi.

Ülkemizde de bir çok şubesi bulunan fast food zincirinde midenizi bulandıracak bir olay yaşandı; ürünlerinde dışkı tespit edildi. 

Yiyeceklerle yönelik hijyen araştırmasını yayınlayan BBC’nin haberine göre, tavuk ürünleri satan firmanın Birmingham'daki bir şubesinde kullanılan buzlarda dışkı kalıntıları olduğu ortaya çıktı.

ÇOK YÜKSEK ORANDA BULUNDU

Leeds Beckett Üniversitesi'nde analiz sonuçlarını değerlendiren Dr. Margarita Gomez Escalada, "Buzlarda yüksek oranda bakteri bulduk" dedi. 

HASTALIK KAPMA RİSKİ YÜKSEK

Escalada, programdaki değerlendirmesinde şunları söyledi: "Buzlardaki dışkı organizmaları ya buzun yapıldığı suda ya da buzun kendisinde bir kirlenme olduğunu ortaya koyuyor. Bu da buzun tüketilmesiyle hastalık kapma riskini artıyor."

HAYAL KIRIKLIĞINA NEDEN OLMUŞ!

Dünyanın hemen her yerinde şubeleri bulunan fast food zinciri de araştırma sonucunun BBC'de yayınlanması üzerine bir açıklama yayınladı. Şirket, bulguların hayal kırıklığına neden olduğunu belirterek, "derhal inceleme başlatıldığını" açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.