Olaylı maç için soruşturma başlatıldı!

Olaylı maç için soruşturma başlatıldı!
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, hakem Volkan Bayarslan'ın Trabzonspor - Fenerbahçe maçında bir holigan tarafından darp edilmesi ve saha olayları sebebiyle soruşturma başlattı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda dün yapılan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya giren 17 yaşındaki O.M'nin, maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a saldırması sonrası 89. dakikada maçın tatil edilmesi ve yaşanan saha olayları sebebiyle başsavcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Soruşturmanın Bayarslan'ın darbedilmesi sebebiyle "Kamu görevlisinin kasten yaralanması" suçundan yürütüldüğü ancak savcılığın başka suçlar yönünden de araştırma yaptığı belirtildi.

Ayrıca soruşturma kapsamında, Bayarslan'a saldıran O.M'nin yanı sıra yine yaşı 18'den küçük bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Bu kişilerin işlemlerinin yaşlarının 18'den küçük olması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğünde sürdürüldüğü ve yaşlarının küçük olmasından dolayı henüz poliste ifadelerinin alınmadığı kaydedildi.

Zanlıların, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

O.M'nin dayısı Yılmaz Taşkın, yeğeninin gözaltına alındığını internetten öğrendiğini belirterek, O.M'nin lise üçüncü sınıf öğrencisi olduğunu söyledi.

Polisin, yaşı küçük olduğu için yeğeni O.M'nin henüz ifadesini almadığını anlatan Taşkın, avukat ve psikolog olmadan yeğeninin ifadesinin alınmasının kanunen mümkün olmadığını dile getirdi.

Öte yandan O.M'nin babası F.M. de oğluna ilişkin bilgi almak için Çocuk Şube Müdürlüğüne geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.