Paralel yapı Türkiye’yi gözden çıkardı

Paralel yapı Türkiye’yi gözden çıkardı
FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ardından, Paralel Yapı’nın etkili isimlerinden Kerim Balcı da örgüt mensuplarına “Türkiye’yi terk edin” çağrısında bulundu.

FETÖ’den “kaçın” talimatları gelmeye devam ediyor. Gülen’in ardından Kerim Balcı da, Yeni Hayat’taki köşesinde “Vatana hizmetin adresi hapishane değil” başlıklı bir yazı yazarak, henüz hapishaneye girmeyen örgüt mensuplarına “kaçın kurtulun” telkininde bulundu. Örgütün en etkili, tepe yöneticileri son dönemde Türkiye’den kaçıp farklı ülkelerde izlerini kaybettirmişti.

Kerim Balcı, “Vatana hizmetin adresi hapishane değil” başlığını verdiği köşesinde “İş adamlarına, ‘Türkiye’yi terk edin.’ demek benim haddim değil. Hem vatanımı topyekûn gulyabanilere bırakmak fikrini kabul edemem. Ama ‘yayılın dünyaya!’ diyen sesin, sesini duyurmak için ben de haykırabilirim. Şunu artık iyi biliyorum: Elbette hapse düşmüş masumların hapis çilesi israf olmayacaktır. Ama vatana hizmetin adresi de hapishane değil.” ifadelerini kullandı.

Kerim Balcı FETÖ içerisinde etkili isimlerden birisi olarak biliniyor. Balcı, Zaman’a kayyum atanmasının ardından FETÖ’nün en etkin isimlerinden Veysel Ayhan ile birlikte Yeni Hayat gazetesi yöneticileri arasında bulunuyor.  

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum