Tarihi İsrail çağrısı

Tarihi İsrail çağrısı
Terör devleti İsrail ile Mavi Marmara katliamının ardından görüşmeler bir hayli hız kazandı. Karşılıklı anlaşma son noktaya geldi.

ilişkilerin yeniden başlatılacak olması akıllara Milli Görüş’ün merhum lideri Erbakan Hoca’nın İsrail’e karşı tutumunu getirdi.  Erbakan hoca, İsrail ile ilişkileri geliştirmek isteyen dönemin Adalet Partili hükümetine tarihi bir çağrıda bulunuyor. Rahmetli Erbakan hoca bir basın toplantısı ile bu tarihi çağrıyı Selamet Partisi Genel Başkanı sıfatıyla yapıyor. Erbakan hoca, “hükümetin İsrail ile ilişkilerini bitirmediği takdirde Selamet Partisi olarak, milletimizin inancına ve tarihine tercüman olarak üzerimize düşen görevi yapmak mükellefiyetinin idraki içerisindeyiz. İsrail’in 33 yıldır bu topraklarda yaptığı tecavüzleri durdurması yetmez. İsrail’in 33 yıldır İslam Alemi’ndeki çıban başı olmaktan dışarı çıkartılması lazımdır.” diyor.

Aynı konuşmada ABD’ye de çağrıda bulunan Erbakan hoca,” Eğer Amerika İsrail’e yardım etmek istiyorsa; bu kadar sevdiği, beğendiği İsrail’e Güney Amerika’da ülke versin. Müslüman topraklarında İsrail’in yeri olamaz. 1,2 milyar İslam Alemi’nin sesini sizlere duyuruyorum.” İfadesini kullanıyor. 

videogaleri.gif

Habervaktim.com 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum