Onur Kıvrak'tan ilk açıklama geldi!

Onur Kıvrak'tan ilk açıklama geldi!
Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında formasını yere attığı iddia edilen ve sert eleştirilere maruz kalan Onur Recep Kıvrak, açıklama yaptı..

Hüseyin Avni Aker Stadyumunda karşılaşma 4-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile giderken karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ın tatil ettiği maçın ardından formasını, kaptanlık  pazı bandını  ve eldivenlerini yere koyan Onur saha içinde yaşanan olayı tüm çıplaklığı ile açıkladı.

Onur yaptığı açıklamada, "Benim hakkımda yazılıp çizilenler tamamen yalan. Sezon başından beri benimle uğraşanlar sağ olsun onların işleri güçleri. Onların kim oldukları zaten belli. Allah nasip ederse gelişmeler yaşanırsa ben de basın toplantısında her şeyi açıklarım" dedi.

Saha içinde yaşanan olaya açıklık getiren Onur Recep Kıvrak, "Karşılaşma tatil edildikten sonra ben kulübeye gittim formayı yere atmadım, kaptanlık pazubandını üzerine koyarak formayı yere koydum. Bana Hami hoca "oğlum ne oldu" dedi. Hocam "ne karım kaldı ne kızım kaldı ne beşikteki çocuğum kaldı ne anam kaldı ne babam kaldı" dedim. Hocam ben bu saatten sonra yokum dedim bu konuşmanın ardından Hami hoca bana oğlum sen geç soyunma odasına dedi. Hami hoca ile aramızdaki muhabbetimiz sadece bu. Soyunma odasında da Hami hocayla konuştuk. Bana da zamanında tribünlerden çok küfürler edildi. Trabzonspor forması altında bu kadar gol atmama rağmen ben de aynı küfürlere maruz kaldım" dedi.

"Teknik direktör Hami Mandıralı’yı ağabeyim gibi seviyorum" diyerek sözlerine devam eden Onur Recep Kıvrak, benim Hami hocayla bir problem yaşamam diye bir durum söz konusu olamaz. Bazı insanlar bunları bilerek yapıyorlar. Bana sezon başı ne yaptılarsa şimdi de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar.  Onların gücüne gidiyor benim burada durmam. Onların gücüne gidiyor bir İzmirli dokuz yıldır buradan kaçmaz diye. Beni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunları yapanlara bunu göstereceğim, onlar benim kadar Trabzonsporlu değil onlara kimin daha büyük Trabzonsporlu olduğunu göstereceğim diye konuştu.

Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak yaşanan bu olayların ardından hiçbir yönetici ile konuşmadığını dile getirdi.

()Haber61)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.