'1 puan kaybettik diye herkes havalandı ama…'

'1 puan kaybettik diye herkes havalandı ama…'
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “1 puan kaybettik diye herkes bir havalandı ama merak etmeyin biz o kupayı stada getireceğiz” dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bayrampaşa Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı. Dernek lokalini gezen Başkan Orman, daha sonra açıklamalarda bulunarak derneğin hayırlı olmasını diledi. Orman, “Her şey niyetle alakalı. İyi niyetle yapılmış bir yer. Her yer pırıl pırıl yapılmış, ellerine sağlık. Burada onlardan Beşiktaş’ın varlığını hissettirmelerini bekliyoruz” dedi.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Şampiyonluğa yürüdüklerini vurgulayan Fikret Orman, “1 puan kaybettik diye herkes bir havalandı ama merak etmeyin, biz o kupayı stada getireceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Beşiktaş tüm taraftarları, futbolcuları ve camiasıyla şampiyonluğa kenetlenmiş durumdadır. Bu futbol oyunudur. Güzel bir oyundur. Dün akşam maçı seyrettik ve bir sporsever olarak üzüldük. Böyle çirkinliklerin olmamasını diliyoruz. Ama Beşiktaş, bu kupayı o stada getirecek ve kendi taraftarı önünde bu sene o turu atacaktır. Bundan hepiniz emin olun. Biz inanıyoruz. Hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Konuşma sonrası Fikret Orman, derneğin açılış kurdelesini keserek sevenleri ile fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.