AK Partili Mehmet Özhaseki'ye tepkiler sürüyor

AK Partili Mehmet Özhaseki'ye tepkiler sürüyor
Paralel yapıyla mücadele konusunda "Paralel yapı fabrika ayarlarına dönerse, mücadele sona erer" diyen AK Parti'li Mehmet Özhaseki'ye tepkiler sürüyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın yazarlardan Hilal Kaplan'ın ardından Diriliş Postası "Paralel konusu üzerine herhangi bir AK Partili siyasetçinin 'tamam, madem pişmansınız sizi affettik' deme hakkı yoktur" diye yazdı.

Hilal Kaplan, Özhaseki'nin bu sözlerinin gerçek olduğunu teyit ettikten sonra, tepki gösterip "Neler oluyor" diye sormuştu.

Diriliş Postası'nda yayınlanan Erem Şentürk imzalı Başyazı'da da "Fabrika ayarları derken tam olarak ne kast ediliyor?" diye sorularak, şöyle denildi:

"Müslüman bir halkın kendi iradesiyle seçtiği Recep Tayyip Erdoğan’a, Tağut, Tiran, Yezit, Ebu Süfyan, Ebrehe, Abdullah bin Sebe ithamında bulunanların şu anda durdukları nokta tam olarak onların fabrika ayarladır. Daha önceki durumları, İrancı ve Siyonist otoritelerinden öğrendikleri takiye ayarlarıydı efendim, yanlış anlama olmasın. Fetullahçılara “fabrika ayarlınıza dönün” demek “yeniden takiye yapın” demektir ve bunun memlekete hiçbir faydası yoktur."

Habervaktim.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.