Herkes onu konuşuyor! 'Ama ben Trabzonsporluyum'

Herkes onu konuşuyor! 'Ama ben Trabzonsporluyum'
Babasının kucağında ağlayarak olaylardan kaçan minik taraftar Fenerbahçe soyunma odasına girmeye çekindi.

Fenerbahçeli oyuncuların, “Biz burada ağabeylerinle oyun oynamak, maç yapmak için geldik. Korkmana gerek yok. Bizimle istediğin kadar oturabilirsin” sözleri ile ikna olan küçük kıza önce çikolata ikram edildi. Ardından Mehmet Topal, Volkan Demirel kendi çocuklarının fotoğraflarını göstererek sohbeti ilerletti. Veda zamanı tüm takımın imzaladığı Fenerbahçe forması da verildi.

Trabzon’da seyircinin sahaya inmesi nedeniyle tatil edilen maçın ardından Fenerbahçe soyunma odasında sürpriz bir misafir vardı.

Yaşanan olaylardan korkan Trabzonsporlu bir baba, kucağındaki kızı ile birlikte tribünlerden atlayarak soluğu saha içinde almıştı. Baba-kızı kaçarken gören sarı-lacivertli futbolcu ve yetkililer hemen koridorda yardıma koştular ve soyunma odasının kapılarını minik taraftara açtılar. Korkudan ağlayan küçük kızı ortam sakinleşinceye kadar misafir eden Fenerbahçeliler oldukça duygusal anların yaşanmasına da zemin hazırladılar.

Sporun güzel yüzü

Küçük kızın soyunma odasına gelişinden kısa süre sonra olaylar geri planda kaldı. “Ama ben Trabzonsporluyum” diyerek ilk başta sarı-lacivertli takımın soyunma odasına girmeye çekinen kıza, futbolcular moral verdi. F.Bahçeli oyuncular, “Biz burada ağabeylerinle oyun oynamak, maç yapmak için geldik. Korkmana gerek yok. Bizimle istediğin kadar oturabilirsin” diyerek bir problemin olmadığını ifade ederken, ilginç diyaloglar birbirini izledi. Minik Trabzonsporlu taraftara önce çikolata ikram edildi. Ardından Mehmet Topal, Volkan Demirel kendi çocuklarının fotoğraflarını göstererek sohbeti ilerletti. Gözyaşları ve korku yerini gülümsemeye bırakırken, Van Persie de küçük taraftarla yakından ilgilendi. Daha sonra tüm takımın imzaladığı F.Bahçe forması hediye edildi.

Kısacası Türkiye, Avni Aker’deki yüz kızartıcı sahnelere tanıklık ederken, sporun güzel yüzü soyunma odalarında kendini çoktan göstermişti.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.