Suphi Altındöken'i öldüren mahkumdan şok tehdit!

Suphi Altındöken'i öldüren mahkumdan şok tehdit!
Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'i öldüren Gültekin Alan, kardeşinin aracılığıyla internetten tehdit mesajları yolladı.

 

Özgecan Aslan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'i cezaevine sokulan tabancayla öldüren hükümlü Gültekin Alan adına sosyal medyada tehdit mesajları dolaşmaya başladı.

DİYARBAKIR'A SEVK EDİLDİ

Türkiye'de infial yaratan Özgecan Aslan cinayet sanığı Ahmet Suphi Altındöken'i öldürüp, babası Necmettin Altındöken'i yaralayan Gültekin Alan, olaydan birkaç gün sonra tutulduğu yüksek güvenlikli Adana F Tipi Kapalı Cezaevi'nden Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.

KARDEŞİ ZİYARET ETTİ

Gültekin Alan'ın Tokat'ın Emirseyit Beldesi'nde oturan kardeşi Teyfik Alan, önceki gün Diyarbakır'a giderek ağabeyini ziyaret etti.

SOSYAL MEDYADA MESAJ YAYINLATTI

Ziyarette iddiaya göre Gültekin Alan, kardeşine, sosyal medyada paylaşması için bazı mesajlar iletti. Tehdit içeren bu mesajlarda 'Tecavüzcüler, istismarcılar, kadın katilleri ve satıcıları bilsinler ki en güvenli cezaevinde bile rahat huzur yok', 'Orada vurulacak birileri vardı, onları da ben vurdum', 'Gizlenecek, saklanacak yer yok', 'Ben bir kampanya başlattım, herkes evinin önünü süpürecek.' ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum