İnsan yüzlü keçi yavrusunu görenler şok oldu!

İnsan yüzlü keçi yavrusunu görenler şok oldu!
Malezya'nın güneyinde bulunan Felda köyünde dünyaya gelen insan yüzlü oğlağı görenler gözlerine inanamadı.

Malezya'nın güneyinde bulunan Felda köyünde dünyaya gelen keçi yavrusunu görenler şok oldu. Çiftçi İbrahim Basir'in paylaştığı insan yüzlü doğan keçi yavrusunun fotoğrafları sosyal medyada bir anda büyük ses getirdi. Doğumundan sonra fazla yaşamayan oğlağın cansız bedeni Veteriner Hizmetleri Departmanı'na teslim edildi.

CANSIZ BEDENİ İÇİN PARA TEKLİF ETTİLER

Köylüler, 63 yaşındaki Basir'e oğlağın cansız bedeni için para teklif etti. Lakin yaşlı adam, uzmanların tuhaf görünüşlü oğlak bedenini incelemesini paraya tercih etti. İbrahim yerel basına yaptığı açıklamada, ilk başta bebek yüzüne benzeyen suratı olan, yeni doğan oğlağı görünce şok yaşadığını belirtti.

insan-suretinde-dogan-oglak-gorenleri-soka-soktu-8389315_5719_m.jpg

"KONTROL ETMEYE GİTTİĞİMDE ŞOK YAŞADIM"

İbrahim Basir çiftliğinde çalışan Cemalettin Abdülsamed'in (50) ilk olarak kendisine bir keçisinin yavru doğurduğunu, bu oğlağın bebek yüzüne benzeyen bir yüzü olduğunu söylediğini aktardı. Basir; "Kontrol etmeye gittiğimde şok yaşadım aynı zamanda hayranlıkla baktım. Oğlağın yüzü, burnu, kısa bacakları hatta vücudunun yumuşaklığı bir bebeği andırıyordu. Açık kahverengi postu ve geri kalan bedeni ise bir oğlağa benziyordu. Keçi yavrusunun göbek kordonu da yoktu." sözleriyle yaşadığı sıradışı tecrübeyi aktardı.

insan-suretinde-dogan-oglak-gorenleri-soka-soktu-8389315_316_m.jpg

İbrahim, oğlağı annesinin çiğneyerek öldürdüğüne inandığını belirterek; "Bölgedeki veteriner ofisine götürmek için oğlağın cansız bedenini içi buz dolu bir plastik kutuya koyduk." açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.