Erkan Zengin için flaş karar!

Erkan Zengin için flaş karar!
Fenerbahçe maçı sonrasında kadro dışı bırakılan isimler içinde yer alan Erkan Zengin, affedildi.

Futbolcuların performansı nedeniyle kadro dışı kararı alan yönetim, Erkan Zengin hakkındaki kararından vazgeçerek bu oyuncuyu affetti.

Erkan'ın EURO 2016'da İsveç formasıyla yer alacağını düşünen bordo mavili yönetimin, bu futbolcunun turnuvada kendisini yeniden ispatlayarak piyasa değerini artırabileceği hesaba katarak bu kararı aldığı öğrenildi. Turnuva sonrasında iyi bir teklif gelmesi halinde Erkan'ın satılabileceği kaydedildi. 

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu döneminde A takımda şans bulmaya başlayan ancak Hami Mandıralı'nın göreve gelmesiyle kadro derinliği kazanıldığı için geri planda kalan genç oyunculara gün doğdu. Bordo mavili yönetim, ligde kalan 4 maçta gençlere daha fazla şans verme kararı aldı.

Genç oyuncular Muhammet Beşir, Yavuz, Semih, Melih, Yusuf Yazıcı, Savaş, Abdülkadir, Mehmet Yeşil ve Denizhan'ın kalan haftalarda kendilerini gösterip A takımda kalıcı olarak forma giymeleri hedefliyor.

Öte yandan Trabzonspor'da gelecek sezonun planlamaları devam ederken, kiralık olarak başka kulüplere gönderilen futbolcuların durumu da belirsizliğini koruyor.

Bu futbolculardan ilk olarak gönderilmelerine kesin gözüyle bakılan Sunderland'deki Dame N'doye ile Montpeiller'de forma giyen Yatabare kulüpten haber bekliyor. Trabzonspor bu iki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirmeyi planlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.