Suç makinesinin ifadesi şok etti!

Suç makinesinin ifadesi şok etti!
Aydın'da 2 kişiyi öldüren, 3 kişiyi yaralayan, bir kadına da tecavüz girişiminde bulunan suç makinesi Selman Ö.'nün ifadesini duyanlar şok oldu.

Aydın'da birbiri ardına işlediği suçlarla bir suç makinesine dönen Selman Ö.'nün ifadelerini duyanlar şok oldu. İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki ormanlık alanda yakalanana Selman Ö. işlemiş olduğu cinayeler hakkında, "Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?" dedi.

Aydın'da yaşayan 52 yaşındaki Selman Ö., 4 yıl önce Sultanhisar İlçesi'nde bozuk telefon sattığı iddiasıyla tartıştığı telefon bayisi Kemal Dörtbudak'ı bıçaklayarak öldürdü, oğlunu da yaraladı. Kaçan zanlı 10 gün sonra tarlada çalışan A.V. adlı bir kadına tecavüz girişiminde bulunduktan sonra kocası H.V.'yi de bıçakla ağır yaralayıp izini kaybettirdi.

NAZİLLİ'DE ORTAYA ÇIKTI

Aydın Jandarması'nın 4 yıldır aradığı Selman Ö., 10 gün önce Nazilli'de ortaya çıktı ve bir işyerini kalaşnikofla taradı. Boya ustası 52 yaşındaki Bahri Öngörü öldü, Murat S. yaralandı.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

Önceki gün ihbar üzerine İzmir ve Selçuk jandarmalarının ortak operasyonuyla yakalanan Selman Ö.'nün ifadesinde cinayetleri itiraf ettiği öğrenildi.

İFADESİ ŞOK ETTİ

Zanlı, "Oto boyacısı Bahri benden emanet tabanca istedi, verdim. Bir çocuğu yaralamış. Tabancayı da yakalatmış. Ona çok kızmıştım. Tartışma sırasında ateş ettim. Benim bir suçum yok. Ben ateş ediyorum, onlar ölüyor. Ben ne yapayım?" diyerek ekipleri bile şoke etti.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.