Skandal Dilipak iftirası: "Kime çalıştığını biliyoruz"

Skandal Dilipak iftirası: "Kime çalıştığını biliyoruz"
Son dönemde paralel yapıyı savunan yazılarıyla öne çıkan Prof. Dr. Osman Özsoy, yine paraleli destekleyen rotahaber adlı sitede, ünlü İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak'la ilgili skandal iddialarda bulunarak, "ajan" iması yaptı.

Ünlü İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak'a "ajan" iftirası atıldı. 

Paralelci yazar Osman Özsoy, rotahaber adlı sitede yayınlann "Bu kadar tesadüf fazla değil mi?" başlıklı yazısında, isim vermeden Abdurrahman Dilipak'tan önce şöyle söz etti:

"İslamcı bilinen bir gazeteci ile 17-25 Aralık’tan (2013) üç hafta sonra 2014 yılı Ocak ayında bir kültür merkezinde söyleşimiz vardı.

Soru cevap şeklinde ilerleyen söyleşi sırasında, 28 Şubat’a zemin hazırlayan Sincan’da düzenlenen Kudüs gecesi organizasyonuna olan katkısını, 2010 yılında gerçekleşen ve çok sayıda yurttaşımızın öldüğü Mavi Marmara’nın hazırlığına yönelik gayretlerini anlattı.

Hatta bunlara ilave olarak yakın tarihimizde çok ses getiren başka olaylar da zikretti.

Ne tesadüftür ki, her birinde en önde gelen aktivist bir isim durumunda olduğu halde, hatırlayabildiğim kadarıyla kimisine nezle olduğundan, kimisine ses kısıklığından ya da başka mazeretlerle son anda katılamadığını aktardı."

İDDİASINA ERBAKAN'I DA ALET ETTİ

Paralelci yazar Özsoy ardından da, " İslamcı bilinen gazeteci" diye söz ettiği Dilipak'la ilgili meşhur Konya mitingi sonrası Erbakan Hoca'nın "Onun kime çalıştığını biliyoruz" dediğini ileri sürdü:

"12 Eylül’den önceki Konya Mitinginde de zinde güçler, miting sırasında açılan pankartları rejim açısından tehlikeli görmüşler ve medya aracılığıyla günlerce köpürterek darbeye giden yolda önemli bir gerekçe olarak sunmuşlardı. (Benzer örnekler için tıklayınız; O. Özsoy; Bu bayrak her çıktığında darbe oldu!”) Kudüs üzerinden ülkeyi aldatmakla, Kudüs üzerinde tarihsel iddiası olan“izm” arasındaki bağlantıyı burada olmasa da çoğunuz ahirette öğrenirsiniz.

Sözü uzatmayayım. Boston’da öğrendiğim şu oldu;

Meğer Konya Mitingi organizasyon heyetinin o tür provokatif pankartlardan haberi yokmuş.

İddia şu; Yazının başında bahsi geçen ve hayatı tesadüflerle dolu gazeteci, kendi getirdiği pankartları kalabalığın eline tutuşturmuş, fotoğraflarını çektikten sonra oradan ayrılmış. Medyaya servis edilen de onun çektikleriymiş.

Bana anlatılan iddiaya göre, olaya tanıklık eden dönemin Milli Gazete genel yayın müdürü bu durumdan hemen Erbakan Hoca’yı haberdar etmiş.

Verdiği cevap, onun kim olduğunu ve kime çalıştığını en azından biliyoruz. Dışlasak, onun yerine kim olduğunu bilmediğimiz başkasını gönderirler cevabı vermiş."

Habervaktim.com

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum