Manisa'da yola tuzaklanan bomba patladı: 1 astsubay yaralı

Manisa'da yola tuzaklanan bomba patladı: 1 astsubay yaralı
Hain teröristler tarafından Manisa'nın Soma İlçesi'nde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcılar sivil araçların geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. İlk patlamadan son olay yerine giden jandarma ekibinde bulunan 1 astsubay hafif yaralandı

Hain teröristler tarafından Manisa Soma- Kırkağaç arası Aksu Petrol Mevkii'nde yola tuzaklanan patlayıcı bugün saat 11.30 sıralarında sivil araçların geçişi esnasında patlatıldı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşların ihbarıyla bölgeye hareket eden jandarma ekipleri, olay yerine varınca ikinci bir patlama daha meydana geldi.

İkinci patlamada fırlayan bir taş parçası jandarma astsubayı yaraladı. Sol kulağına isabet eden taşla hafif yaralanan astsubay için olay yerine ambulans çağrıldı.

Yola tuzaklanan bombaların ilk belirlemelere göre uzaktan kumandayla patlatıldığının anlaşıldığı belirtildi. Yol ulaşıma kapatıldı. Bölgeye önlem amaçlı olarak çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi de sevk edildi. Ayrıca polis ekipleri de olay yerine hareket ederek jandarmayla çalışma başlattı. Yola bombayı kimin koyduğu araştırılıyor. Bölgedeki çalışmalar sürüyor. 
 

Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.