Yüksekova'da su içinde arama yapıyorlar

Yüksekova'da su içinde arama yapıyorlar
Yüksekova'da zorlu şartlara rağmen hız kesmeden operasyonları devam ettiren güvenlik güçleri diz boyuna varan suyun içinde arama faaliyetlerini sürdürüyor.

Bölücü terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlarda Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurları, Mezarlık, Cumhuriyet,  Orman, Yeni, Eski Kışla, Yeşildere, Esentepe, Dize ve Güngör mahallelerinde 40  günde 200 teröristi etkisiz hale getirdi.

Güvenlik güçleri, ilçede vatandaşların ev ve iş yerlerine bombalı  tuzaklar kurduktan sonra tünel açıp barikat kurarak kullanılamaz hale getiren  terör örgütü PKK üyesi teröristlerin olası tuzaklarının imhası için büyük çaba  harcıyor.

BİR AN OLSUN DURMUYORLAR

Bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırılarına karşı elleri  tetikte bekleyen güvenlik güçleri, zorlu koşullara rağmen çalışmalarını bir an  olsun aksatmıyor.

Operasyon sırasında etkisiz hale getirilen teröristlerin bulundukları  bina ve mevzilerde yapılan aramalarda tır dolusu silah ile mühimmat bulan  güvenlik birimleri, gizlenmiş olabileceği değerlendirilen diğer mühimmatları  etkisiz hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede, yağışların ardından evlerin bahçelerinde oluşan ve derinliği  50 santimetreyi bulan su birikintilerinde çalışma yapan güvenlik güçleri,  faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum