Burak Yılmaz kadroya alınmadı!

Burak Yılmaz kadroya alınmadı!
Ara transfer döneminde Galatasaray'dan Bejing Guoan'a transfer olan Burak Yılmaz'ın sakatlandığı ve Lifan maçının kafilesine alınmadı.

Çin Süper Lig Ligi ekiplerinden Bejing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz'ın başı sakatlıklardan kurtulmuyor. Önceki günkü antrenmanda sakatlanan milli yıldızın 6. haftadaki Lifan maçının kafilesine alınmadı.

CQ Lifan ile Cumartesi günü deplasmanda oynanacak maçta oynayamayacak Burak Yılmaz'ın teknik direktör Alberto Zaccheroni'yi yeniden düşündürmeye başladığını duyuran Çin basını, A Milli golcünün yerine elde tek alternatif olarak Kleber'in kaldığını sayfalarına taşıdı.

Burak'ın yalnızca 2 maç oynadıktan sonra tekrar sakatlandığı ve bu haberin Bejing taraftarlarını da korkuttuğu aktarıldı.
Tedavi için Pekin'de kalan Burak Yılmaz'ı riske etmek istemeyen Zaccheroni'nin yıldız oyuncusundan gelecek olan son haberi beklediğine vurgu yapıldı.
Öte yandan Burak Yılmaz'ın serbest vuruş sonrasında sağ uyluğunda ağrı hissettiği ve bu yüzden sakatlandığı bildirildi. (sporx)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.