İspanyollar Nani için İstanbul'a geliyor!

İspanyollar Nani için İstanbul'a geliyor!
İspanya La Liga'da mücadele eden Atletico Madrid'li yetkililer, Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Nani için İstanbul'a geliyor.

Ligde ve Avrupa'da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de İspanya Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid, bir yandan da transfer çalışmalarını yürütüyor. 

İspanyol ekibinin transfer listesindeki ilk isim ise Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Luis Nani. Atletico’nun, Portekizli yıldızın menaceriyle temasa geçerek bu isteğini ilettiği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig'de sezon bittikten sonra, EURO 2016 başlamadan önce Atletico’lu yöneticilerin İstanbul’a gelerek Fenerbahçeli yöneticiler ile masaya oturması bekleniyor.

Nani’nin sözleşmesindeki, “8 milyon Euro’ya (25.5 milyon TL) serbest kalır” maddesi sayesinde İspanyol ekibi bu rakamı ödeyerek transferi bitirebilir.

20 milyon Euro'luk teklif reddedilmişti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Luis Nani için Çin'den 20 milyon Euro'luk transfer teklifi geldiğini açıklamıştı. Sarı Lacivertliler'in takımın başkanı, Nani'yi vermeyeceklerini, Portekizli futbolcusunun da burada kalmak istediğini söylemişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.