Yıldız oyuncu Fenerbahçe'yi sordu!

Yıldız oyuncu Fenerbahçe'yi sordu!
Fabio Coentrao, Fenerbahçe hakkında bilgi almak için sarı lacivertli takımı Portekizli futbolculara sordu.

Monaco'nun yıldıızı Fabio Coentrao, Raul Meireles, Bruno Alves ve Luis Nani'ye Fenerbahçe'yi sordu.

Önümüzdeki sezonun süper kadrosunu oluşturmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe yönetimi sol kanada Monaco'da kiralık olarak forma giyen Real Madrid'in Portekizli sol kanat oyuncusu Fabio Coentrao'yu transfer etmek için harekete geçmişti. Portekizli futbolcu Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini öğrendikten sonra milli takımdan da arkadaşları olan Raul Meireles, Bruno Alves ve Luis Nani ile irtibata geçti. Portekizliler İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi.

"Kendini kral gibi hissedersin"

3 futbolcu da Fenerbahçe'yi, İstanbul'u ve özellikle taraftarı soran Fabio Coentrao'ya takıma katılması için hiç düşünmemesini, kendisini Fenerbahçe'de harika şartların ve güzel bir ortamın beklediği cevabını aldı. Meireles, Nani ve Alves, vatandaşları Coentrao'ya "Fenerbahçe'de kendini kral gibi hissedersin. Taraftarın beklentisini karşılarsan seni el üstünde taşırlar. Hayatının en güzel günlerini yaşar, ve kendini hiç hissetmediğin kadar iyi hissedersin" dediler. Fenerli yöneticilerin Coentrao ile yüz yüze görüşme yaptıktan sonra kendisini İstanbul'a davet edeceği de gelen haberler arasında.

Coentrao sol bek dışında sol açık da oynayabiliyor. Bu özellikleriyle de Caner'i anımsatıyor. Real, onu 5 yıl önce 24 milyon Euro'ya almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.