Çankırı şehidini uğurladı

Çankırı şehidini uğurladı
30 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Serdal Candan Uyanık, Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde ikinci namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra doğum yeri Yuvasaray köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Serdal Candan Uyanık'ın naaşı, sabah saatlerinde helikopterle Ilgaz Stadı'na indirildi, ardından ambulans ile Ilgaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şehit Uyanık'ın ikindi namazı ile birlikte kılınacak cenaze namazı için Ilgaz Merkez Camii'ne getirildi.

1.5 YAŞINDAKİ POYRAZ İLE 3 YAŞINDAKİ MİNA BABASIZ KALDI 

Şehit Uyanık'ın cenazesine annesi Hatice, babası Halit, eşi Candan Uyanık, çocukları 1,5 yaşındaki Poyraz Yusuf ve 3 yaşındaki Mina ile kardeşleri, Sadık, Yücel ve Erdal Uyanık da katıldı. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, askeri ve mülki idare amirleriyle yaklaşık 5 bin vatandaşın da katıldığı cenaze töreninde şehidin annesi Hatice ile eşi Candan Uyanık tabuta sarılarak gözyaşı döktüler. Şehidin eşi Candan Uyanık baygınlık geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum