Ankara'da kazanan çıkmadı!

Ankara'da kazanan çıkmadı!
Ankara'da oynanan maçta Gençlerbirliği ile Başakşehir karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan mücadelede Gençlerbirliği - Medipol Başakşehir maçı 0-0 sona erdi. 

İki takımın da gol pozisyonuna girmekte zorlandığı maçın 17. dakikasında Selçuk Şahin ile El Kabir arasındaki verkaçta top son olarak Selçuk Şahin'in önünde kaldı. Tecrübeli orta sahanın şutu Volkan Babacan'ın ellerinde kaldı. Karşılaşmada ilk yarının en ciddi pozisyonu Medipol Başakşehir'den geldi. 29. dakikada Emre Belözoğlu'nun uzun pasında defansın arkasında topla buluşan Visca'nın kötü vuruşunda kaleci Hopf iki hamlede topu kontrol etti. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıya nazaran daha etkili bir oyunla başlayan Gençlerbirliği, İrfan Can ve Selçuk Şahin ile Medipol Başakşehir kalesinde gol aradı. Ev sahibi ekip, karşılaşmanın 66. dakikasında Djalma Campos'un köşe vuruşunda arka direğe gönderdiği ortayı Ante Kulusic kafa kale ağzına gödnerdi. Kale ağzında topa harika yükselen Sergei Politevich'in kafa vuruşunda Volkan Babacan topu güçlükle çeldi. Karşılaşmanın 90. dakikasında Edin Visca'nın serbest vuruşunda kaleci Hoph topu kornere çekldi. Her iki takım da 90 dakika boyunca skoru değiştirecek golü bulamayınca karşılaşma başladığı skorla tamalandı.

Bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 42'ye çıkartırken, 50 puana ulaşan Medipol Başakşehir Avrupa Kupalarına katılma yolunda önemli iki puan kaybı yaşadı.

Bu arada, Kulüpler Birliği Vakfının, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara dikkati çekmek amacıyla aldığı karar nedeniyle müsabaka 2 dakika geç başladı. Bu süre içinde iki takım futbolcuları ve hakemler orta sahada kenetlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.