Başbakan Davutoğlu emekçilerle görüştü

Başbakan Davutoğlu emekçilerle görüştü
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Emekçiler Başbakan Ahmet Davutoğlu iel Çankaya Köşkü'nde görüştü.

Çankaya Köşkü'nde emekçileri ağırlayan Başbakan Davutoğlu, " Emek biz de kutsaldır. Allah bizi helal lokmadan ayırmasın. Boğazımızdan tek bir haram lokma geçirmsin.Çocukluğumuzdan beri duyduğumuz en temel ilkeleri hayata geçrimeliyiz.Biz alın teriyle elde ettiğimiz bir lokma ekmeği başka türlü yolardan kazanılan hiç bir kazanca değişmeyiz.Bedenen ve zihnen çalışan tüm emekçikerimiz başımıznın tacıdır.İşçinin, emekçinin haklarının engellendiği emekçiye güvenilmeyen bir Türkiye var. Allah al bayrağımızı yükseklerde tutmayı nasip etsin"dedi.

İŞÇİ VE İŞVEREN KARŞI KARŞIYA GELİRDİ

Eski Türkiye'de işçi ve işveren karşı karşıya gelirdi.19999 - 2001 krizlerinde ne hüzünlü hikayeler yaşandı.2002'den Ak Parti'nin iktidarından bu yana işçinin hakları korunmaya başlandı.Esnafının kasalarını yerlere çarptığı günlerden bu günlere geldi.Artık IMF'den borç alan değil IMF'ye borç veren bir Türkiye var.Demokrasinin önündeki engelleri bir bir kaldırdık.İşçimizin emeğini vermeye çalıştık. İşçimizin refah düzeyini artırdık.
Emekçimizin herzaman yanında olduk.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK

1 Kasım seçimlerinde verdğimiz tüm sözleri tuttuk.Askeri ücreti 1300'e çıkartacağız dedik, çıkarttık.Genç emekçiler için uygun şartlarda iş imkanı oluşturduk.Annelere doğum izniyle birlikte kısmi çalışma hakkı ve geniş izin şartları getirdik.Gençlerimize iş kurma karşılığında 30 bin türk lirası faizsiz kredi imkanı verdik. Sizlerin yüzü gülüyorsa bizim de yüzümüz güler.Sizlerin aile huzurunuzda bir sıkıntı olursa, işte o zaman bizim yüreğimize de bir kaygı düşer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.