"Stat tamam, sıra şampiyonlukta"

"Stat tamam, sıra şampiyonlukta"
Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin mayıs sayısında siyah beyazlı camia ve taraftarlara seslendi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın hizmete girmesiyle siyah beyazlı kulüp için yeni bir devrin başladığını belirtti. 

25 Mart 2012 tarihinden bu yana camiaya ne söz verdilerse hepsini hayata geçirmek için ellerinden geleni yaptıklarına değinen fikret orman; "bu sözlerimizi tutabilmemiz için en önemli hedefimiz stadımızın aynı yerinde, daha modern bir şekilde yapılmasıydı. Ne mutlu ki, çok zor günlerden bugünlere kadar geldik. Hizmet etmekten gurur duyduğum böyle büyük bir camiaya Vodafone Arena gibi muhteşem bir mabedi kazandırdık" ifadesi kullandı. 

Sponsorluk gelirleri ve taraftarların maddi-manevi desteği dışında kasalarına bedelsiz bir kuruş bile girmediğine değinen Fikret Orman, "Her tuğlasında Beşiktaşlılar'ın emeği olan stadımıza sonunda kavuştuk. Artık Beşiktaş için yeni bir devir başladı. Beşiktaş imkanları ve geliri en büyük kulüp haline geldi. Sırada Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanan futbol takımımızın bizlere şampiyonluk kupasını kazandırması var. İşte o kupayla camiamızın emekleri taçlanacak" değerlendirmesi yaptı. 

Sadece futbolda değil, Beşiktaş armasının olduğu her yerde en üst noktayı hedeflediklerini belirten Fikret Orman, "Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kadın voleybol ve futbol takımlarımız, bulundukları ikinci ligden şampiyon olarak birinci lige yükseldiler. Beşiktaş Mogaz Takımımız'ın hentbol liginde şampiyonluğu göğüsleyeceğinden şüphemiz yok. Güreş, atletizm, kürek, jimnastik, boks gibi amatör branşlarımızdan da birincilik madalyası haberlerini alıyoruz. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda Beşiktaş armasının olduğu her kulvarda hak etiğimiz büyük başarılara hep birlikte şahit olmaya devam edeceğiz" ifadeleri kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.