İhsan Eliaçık'tan PKK gazetesine destek

İhsan Eliaçık'tan PKK gazetesine destek
Sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık, bölücü terör örgütü PKK'nın gazetesi Özgür Gündem'e eş genel yayın yönetmeni oluyor.

Doğu ve Güneydoğu'da başta olmak üzere yurt genelinde bölücü terör örgütüne karşı güvenlik güçlerince büyük bir mücadele verilirken, PKK'nın gazetesi (Özgür Gündem) hazırlanıp, basılıyor, dağıtılıyor; yayın hayatını sürdürebiliyor.

PKK gazetesi Özgür Gündem, bugünkü sayısında bölücü ve yıkıcı haberlerinin yanı sıra, kendilerine destek çıkan sözde aydın ve gazetecilerin isimlerini yayınlayarak, onlara duyduğu minnettarlığı ortaya koydu.

"Basın örgütleri, gazeteciler, aydınlar ve sanatçılar, toplumun haber alma hakkına ve gazetemize dönük saldırılara karşı nöbet eylemine başlıyor" diyen PKK gazetesi, bazı isimler sıralayarak, bu isimlerin gazetelerinde Eş Genel Yayın Yönetmeni olarak nöbet tutacaklarını duyurdu.

maxresdefault.jpg

PKK gazetesi Özgür Gündem'in açıkladığı ve eş genel yayın yönetmeni olarak nöbet tutacak isimler arasında sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık'ın da bulunması dikkat çekti.

Gezi eylemlerinde de baş göstermiş bir isim olan İhsan Eliaçık, PKK gazetesi Özgür Gündem'e gidip, eş genel yayın yönetmenliği yapacak; PKK'dan, Kandil'den, HDP'lilerden gelen emirler doğrultusunda hazırlanan Özgür Gündem'in yayınına destek olacak. 

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum