Yılmaz Vural'dan hakem tepkisi!

Yılmaz Vural'dan hakem tepkisi!
Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Kayseri Erciyesspor maçında ofsayt gerekçesiyle golü iptal eden hakemin Alanyalı olmasıyla ilgili olarak tepkisini dile getirdi.

Aytaç Durak Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Vural, Adanaspor’un başarısından en mutlu olanlardan birisi olduğunu söyledi. Adanaspor’un emek verdiği bir camia olduğunu kaydeden Vural, “Adanaspor Başkanı Bayram Akgün benim çok yakın dostum. Bir radyo bağlantısında espri yaptım. Bu ciddiye alındı. Sosyal medyada benim ağzıma almadığım şeyler var. Yılmaz Vural olarak sevilmemin nedeni hiçbir camiaya dil uzatmamışımdır, hiçbir camianın başarı ve başarısızlığında söylemim olmamıştır. Ama Engin kardeşim biraz aceleci davranmış, bir demeç verdi. Yani onun acemiliğine veririm ben. Engin benim çok sevdiğim kardeşim. Aynı zamanda talebem.

Çanakkalespor’da kaptanımdı. Başarısı ile mutlu oldum. Ben buradan tekrar Engin arkadaşımı da kutluyorum, Adanaspor camiasını da kutluyorum. En çok sevinenlerden birisi olduğumu da söylemek istiyorum” diye konuştu.

“ADANASPORLULAR ADANA DEMİRSPOR MAÇLARINA GELSİN”

Rekabetin iki camia için mükemmel bir şey olacağını ifade eden Yılmaz Vural, “Ters gözle bakarsak Adana Demirspor da Süper Lig’e çıkarsa buraya 33 bin kişilik yepyeni bir stadın belki 2 ay sonra bitmesi mümkün olur. Artık Süper Lig’de oynayan iki takımın sahası bitsin dimi. Ayrıca iki takımın Süper Lig’de olması Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer takımların bu şehre ikişer kere gelecek demek. Bunun ticari anlamda bakmak lazım bir de. Aman biri çıkmasın gibi düşünce olmaz. Adanaspor taraftarının beni çok sevdiğini biliyorum. Bundan sonra Adana Demirspor maçlarına gelsinler. İnşallah Konya’da Play-off maçlarında Adana Demirsporlular kadar orada olsunlar. Bundan sonra bu konuyu sonuçlandıralım. Atışma gibi saçma sapan bir şey olmasın” ifadelerini kullandı.
Yılmaz Vural, “Adanaspor’un yerinde olsam tam kadro ile çıkardım. Ama adam haklı. Ben gençlerimle çıkacağım diyor. Bir şey demiyorum. Adanaspor bu maçları kazanarak şampiyon olsaydı, bunların hepsini yenerdi. Engin İpekoğlu o söylemden sonra tepki koydu. Tesadüf Adanaspor denk geldi. Bu başka takım da olabilirdi. Tamam sen kendi menfaatlerini ön planda tut ama, diğer tarafta bu bir sporsa ve bunun etiği olacaksa hepimizin biraz dikkat etmesi gerekiyor. Kimse üstüne alınmasın, ben kendimi de bu işin içine sokuyorum yani” dedi.

“BAK ŞİMDİ BEN UYUZ OLUYORUM BU İŞE”

Yılmaz Vural, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddisi Müftüoğlu’na da seslenerek, “Bakın futbol ve siyaset çok ayrı şeylerdir. Bu işin futbol arkası dedikodusu çok kötü. Deniz Çoban yan hakemi yazmış. Olur mu ya Kuddisi. Sen buraya yan hakemi nasıl Alanyalı verirsin. Bak şimdi ben uyuz oluyorum bu işe. Sen yan hakemi Alanyalı verirsen, hakikaten ofsayt olmayan bir golü ofsayt diye kaldırıp iptal ettiriyorsa, ben 3-2 galip geleceğim. Ne yaptın Kuddisi. Alanyaspor berabere kalsa ben belki çıkacaktım kardeşim. Kusura bakma ama beni böyle düşündürtme yani. Beni şimdi böyle düşündürtüyorsun. Komplo teorisi yapmama neden sensin, ben değilim. Verme kardeşim, Türkiye’de şehir mi yok bir Alanya bölgesinden adamı benim maçıma veriyorsun. Ne yapalım duyuluyor. Belki yanlış yapıyoruz, belki kardeşimiz hakikaten yanlış yaptı. Olabilir. Ama Tiago’nun attığı bal gibi gol. Düşünün yani Alanyalı ise bu hakem, bizim hakkımız gasp edilmiş diye düşünmekten daha doğal bir hakkımız yok” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.