Bakire olmadığını öğrenince öldürdü

Bakire olmadığını öğrenince öldürdü
Kayseri'de nişanlısı Neslihan Tarlacı'yı bıçaklayarak öldüren şahıs, çıktığı hakim karşısında, "Nişanlım bakire değilmiş, öğrenince öldürdüm" dedi.

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi İçmece Mahallesi'ndeki olay 14 Aralık 2015'te meydana geldi.

Neslihan Tarlacı ile 3 ay önce nişanlandığı Yasin Tarlacı, bir restoranda birlikte yemek yedikten sonra, Yasin Tarlacı'nın babasının çalıştığı soğuk hava deposuna gitti.

Burada nişanlı çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine iddiaya göre Yasin Tarlacı, eline geçirdiği ekmek bıçağıyla nişanlısını başından, göğsünden ve bacağından bıçakladı. Genç kız vücuduna aldığı 3 bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Jandarma tarafından gözaltına alınan Yasin Tarlacı, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Yasin Tarlacı ve öldürülen Neslihan Tarlacı'nın babası Rıfat Tarlacı hazır bulundu. Duruşmada, olayı soğukkanlılıkla anlatan Yasin Tarlacı, "Nişanlım Neslihan, daha önceden evlilik yaptı ve evlilikleri 6 ay sürdü. Bana eski eşinin iktidarsız olduğunu, evlilik süresince hiçbir şekilde cinsel birliktelik yaşamadığını söyledi. Ben de bunun üzerine kendisi ile nişanlandım. Bir süre sonra nişanlım Neslihan'ın boşandığı eşi Ali'yi arayarak bakire olup olmadığını sordum. O da bakire olmadığını söyledi. Ailem, nişanlım Neslihan'ı, hasta olan babasını ziyaret etmek için gittiği Yahyalı'da izin alarak Yeşilhisar'a getirdi. Neslihan'la babamın çalıştığı soğuk hava deposuna gittik. Ben burada yanımda bulunan Neslihan'a 'Bakire değilmişsin' dedim, kendisi de 'Buna mı takıldın?' deyince sinirlenip, sehpa üzerindeki bıçağı Neslihan'a sapladım" dedi.

777840.jpg

Duruşmada, Yasin Tarlacı'nın annesi ve babası da tanık olarak dinlendi. Duruşma, Yasin Tarlacı'nın akli dengesinin yerinde olup olmadığı raporunun henüz mahkemeye gelmemesi üzerine 2 Haziran tarihine ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.