Hamza Hazmaoğlu ilk transferini yaptı!

Hamza Hazmaoğlu ilk transferini yaptı!
Bursaspor, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

Olay gazetesi spor yazarı Orhan Güney, Bursaspor'daki yeni sezonun ilk transferini köşesinden duyurdu. Önceki gün gizlice Özlüce’ye gelen Merter Yüce ile 2+1 yıllık ön protokol yapıldığını yazan Orhan Güney, 31 yaşındaki futbolcunun tüm maçlarda oynadığı takdirde 1 milyon 700 bin lira alacağını bildirdi.

Orhan Güney'in köşe yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

"Merter Yüce’yi… Akhisar Belediyespor’un tecrübeli ön liberosu, Hamza Hamzaoğlu’nun da eski öğrencisi…

Bir süredir kendisiyle temas vardı, hatta anlaşıldığı yönünde bilgiler de yayılmıştı…

Merter, önceki gün gizlice Bursaspor Kulübü’ne geldi… Yönetimi de kutlamak lazım, sıcağı sıcağına bizden kaçırmayı başardılar. Kulüpteki arkadaşlarımız Merter’i biraz tanıma zorluğu yaşamış olabilir… Fakat geç de olsa biz yakalarız… 31 yaşındaki futbolcu Bursaspor’da oynamaya sıcak bakıyordu zaten… Görüşme çok sürmedi, son 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık bir ön anlaşma imzalandı…

Tüm maçlarında oynarsa toplam 1 milyon 700 bin lira alacak

Merter Yüce, yeşil beyazlı takımın tüm maçlarında oynarsa toplam 1 milyon 700 bin lira alacak. Opsiyonla ilgili de bence güzel bir madde eklenmiş sözleşmeye; Merter, sözleşmesinin ikinci yılında 25 lig maçına ilk 11’de başlarsa opsiyon hakkı kullanılacak. Yoksa, mukavele 2 yıl sonunda bitecek.

Mahcup etmez

Tabii, kulüpten aldığım bilgiye göre dün bazı yöneticiler, Merter’le ilgili transfer döneminde resmi sözleşme imzalanırken bazı şartlar da koymuşlar ön anlaşmaya… Biraz enteresan geldi.

Bizim izlediğimiz Merter iyi oyuncu. Yaşıyla ilgili endişeler olabilir. Geçiş döneminde transfer edilebilecek iyi futbolculardan biri. Umarım, Akhisar’daki performansını sürdürür, kendisine güvenleri mahcup etmez.

Listesini de verir

Hamza Hamzaoğlu ile bugün bir görüşme var… Hamza Hoca’nın göreve devam edeceğini düşünüyorum. Başkan Ali Ay’a ayrıca sır gibi sakladığı transfer listesini de teslim edecektir. Bugünden itibaren hem yönetimin hem de teknik heyetin yeni sezonun planlamasını sağlıklı bir şekilde yapması gerekiyor…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.