Cem Küçük sorumluyu buldu!

Cem Küçük sorumluyu buldu!
AK Parti’nin olağanüstü kararı mahalleyi karıştırdı. Star gazetesindeki köşe yazılarına son verilen Cem Küçük, Mustafa Karaalioğlu’nu hedef aldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanlığı’ndan çekilme kararı, hükümete yakın gazetecileri bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Tv 24’teki programları ile Star gazetesindeki yazılarına son verilen Cem Küçük, Star grubu eski Grup Başbakanı Mustafa Karaalioğlu’na sert eleştiriler yöneltti.

Sosyal medya hesabından Karaalioğlu’na tepki gösteren Küçük, “Başına geçtiğin her gazeteyi zarar ettirdiğin gibi Sayın Davutoğlu'nu da mahvettin Karaalioğlu... Elini attığın herşeyi kuruttun.” mesajını paylaştı.

Davutoğlu’nun Genel Başkanlıktan el çektirilmesinden Karaalioğlu ve ekibini sorumlu tutan Cem Küçük şu paylaşımlarda bulundu: “Davutoğlu'nu mahveden 7'li çete ve onların hinterlandındaki çıkarcı takımdır. Bunlar TRT ve diğer kanallardan da tasfiye edilecek... Maalesef defalarca uyarmama rağmen Davutoğlu ve ekibi beni dinlemedi. Karaalioğlu ve Beki gibi az zekalı loser'lar Davutoğlu'nu bitirdi.”

vd-050.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum