Fotokopi Kağıdının Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

Fotokopi Kağıdının Kalitesi Nasıl Anlaşılır?
Ofislerde en sık kullanılan malzemelerin başında fotokopi kağıtları gelir. Dolayısıyla bir işyerinin fotokopi kağıdı ihtiyacı hiç bir zaman bitmez.

 Bu sebeple ofislerin kağıt ihtiyaçlarını en ekonomik fiyatlarla karşılamak istemeleri son derece haklı bir noktadır. Fakat kalitesiz olan kağıtların da tasarruflu olmanın aksine israfa neden olduğu unutmamalı.

Fotokopi Kağıdı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Kullanım oranı yüksek olduğu için A4 kağıt dendiğinde aklınıza fotokopi kağıdı gelecektir. Fotokopi kağıtlarında dikkat edilmesi gereken hususlar kağıdın kalınlığı, mukavemeti, yüzeyinin düzgünlüğü ve gramajıdır. Kağıdın gramajı ise en önemli unsurdur. Çünkü gramajı düşük olan kağıdın ışık geçirgenliği oldukça yüksektir. Dolayısıyla çıktı alındığında ya da fotokopi çekildiğinde baskı kağıdın arka yüzeyine de geçer. Kağıdın arkası  başka bir baskı kullanılamaz ve yeni bir kağıda ihtiyaç olur. Ekonomik olduğu düşünülen gramajı düşük fotokopi kağıtları aslında israfa neden olur.

Fotokopi kağıdı yüzeyinin düz olması da önemli bir husus. Pürüzlü yüzeyler hem baskı kalitesini olumsuz etkiler hem de daha fazla mürekkep kullanımına neden olur. Bu durumda kartuş giderleri yükselecek ve yine ekonomik bir durumdan söz edilemeyecektir.

Fotokopi Kağıdının Gramajı Kaç Olmalı?

Ofislerde kullanım için ideal olan fotokopi kağıdının gramajı ortalama 80 gram olarak tercih edilmektedir. Mimarlık bürolarında kağıdın kalitesi daha yüksek tercih edilebildiği için daha yüksek gramajlarda tercih edilebilir.

Avansas Fotokopi Kağıtları ile Kağıt İhtiyacına Ekonomik Çözüm

Ofis ihtiyaçlarını internet üzerinden gidermek fotokopi kağıdı gibi ihtiyaçlar söz konusu olduğunda çok daha avantajlı olabiliyor. Her türlü ofis ihtiyacının uygun fiyatlar eşliğinde karşılanmasını sağlayan Avansas http://www.avansas.com/fotokopi-kagidi.htm  adresine girerek fotokopi kağıtlarında yüksek kaliteyi düşük fiyata temin edebilirsiniz. Online sipariş kolaylığı eşliğinde firmanın kendi markasını taşıyan Avansas fotokopi kağıtlarını satın alabilirsiniz. Böylece ofisinizin kağıt ihtiyacı için yüksek harcamalar yapmak zorunda kalmazsınız.

Tüm müşterilerine her daim en kaliteliyi, en uygun fiyatlarla sunan Avansas, fotokopi kağıdı siparişlerinde ödeme kolaylıkları, kargo fırsatları ve hızlı teslimat hizmetleri ile de yüzleri güldürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.