Başkent'te su borusu patladı

Başkent'te su borusu patladı
Ankara Çankaya’da su borusunun patlaması nedeniyle bir araç, oluşan çukura düştü.

Olay, saat 05.30 sularında Çankaya’da meydana geldi. Çiğdem Mahallesi 1588. Sokak'ta bulunan Ortadoğu Konutları’nın önünde patlayan su borusu yolun çökmesine neden oldu.

Park halindeki bir otomobil oluşan çukura düştü. Çöken yolun çıkardığı sese uyanan apartman sakinleri, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgeye güvenlik şeridi çekti.

Bir itfaiye eri beline bağlanan ipin yardımıyla göçüğe girdi. Biriken su nedeniyle sadece üst kısmı görünen otomobilde incelemelerde bulunan itfaiye eri, patlayan borudan akan suyun kesilememesi nedeniyle geri çıkmak zorunda kaldı.

Bunun üzerine belediye ekiplerine haber verildi. Belediyeye ait vidanjörle göçükteki su çekilmeye çalışıldı. Aracın göçükten çıkarılması için de çekici çağrıldı. Yola düşen aracın içinde insan bulunması ihtimaline karşı olay yerinde ambulans hazır bekletildi.

Polis ekipleri, yolun tekrar çökme tehlikesine karşı güvenlik önlemleri aldı. Aracın göçüğe düşme anları ise, bölgedeki bir marketin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, aracın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı. İtfaiye ve belediye ekiplerinin otomobili çıkarma çalışmaları devam ediyor. 

o9oih_1462517800_486.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.