Erdoğan’ın gözyaşları ilham kaynağı oldu

Erdoğan’ın gözyaşları ilham kaynağı oldu
Anneler günü etkinliği için düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan Türkan Rüya Yavuz'un ilham kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gözyaşları oldu.

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde Mihalgazi Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Türkan Rüya Yavuz, "Anneler Günü" etkinlikleri çerçevesinde okulda düzenlenen kompozisyon yarışmasında "Annem" başlıklı yazısıyla birinciliği kazandı. Kompozisyonunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesinin vefatından sonra döktüğü gözyaşlarından bahseden Yavuz'un eseri, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarının da beğenisini kazandı.

CUMHURBAŞKANI BENİM ANNEME "ANNE" DİYEBİLİR

Yarışmaya katılmaya karar verdikten sonra bir araştırma yaptığını anlatan Yavuz, "Anne sevgisini anlatabilmek için annesiz çocukların neler düşündüğünü araştırmaya başladım. Bilgisayar başında yaptığım araştırmada Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın annesi vefat ettiğinde gözyaşlarını döktüğü video görüntüsüne rastladım. Ülkeyi yöneten bir liderin gözyaşı dökmesinden çok etkilendim. Kompozisyonumun sonunda Cumhurbaşkanımızdan bahsettim. Yazımda, Cumhurbaşkanımızın benim anneme 'anne' diyebileceğini yazdım. Buradan yine sesleniyorum kendisine, Cumhurbaşkanımız ağlamayacaksa benim anneme 'anne' diyebilir. Yeter ki o üzülmesin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.