Beşiktaş'ta silahlı saldırı: 1'i ağır, 2 yaralı

Beşiktaş'ta silahlı saldırı: 1'i ağır, 2 yaralı
Beşiktaş'ta gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler bir gece kulübü önüne silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Beşiktaş'ta kimliği belirsiz kişiler Gayrettep Mahallesi Yıldız Posta Caddesi'nde bulunan bir gece kulübüne gelen kimliği belirsiz kişilerle çalışanlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle kimliği belirsiz kişiler gece kulübünden çıkartıldı. Bir süre sonra bu kişiler gece kulübüne dönerek ellerindeki silahla ateş edip, otomobille kaçtı.

1 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Açılan ateş sonucunda Ercan D. (28) ve Hasan Hüseyin E. (38) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı Ercan D. ve bacağından yaralanan Hüseyin E"yi, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Ercan D'nin ameliyata alındığı ve hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olay yerine emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. Güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.