Savcı karşısında kıvırdı!

Savcı karşısında kıvırdı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medyadan hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Emek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mukaddes Akdeniz savcıya ifade verdi!

Edinilen bilgiye göre, Çorlu Cumhuriyet Savcısı, Akdeniz hakkında, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve savcılıktaki ifadesinin ardından Çorlu Adliyesi’ne sevk edilen EMEP İl Başkanı Akdeniz, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklama yapan Akdeniz, “Perşembe günü sabah erkenden polis memuru beni aradı. Hakkımda şikayet olduğunu, bununla alakalı emniyete gelip ifade vermem gerektiğini söyledi. Kendisine öğleden sonra gelebileceğimi söylememe rağmen, çok kısa bir süre sonra tekrar aradı ve beni almaları gerektiğini söyledi” dedi.

Daha önce de polis merkezine çağırıldığını, ancak bu kez durumun farklı olduğunu belirten Akdeniz, “Daha önce de polise, savcılığa ifade vermiştim ama bu şekilde çağrılmamıştım. Doğal olarak şüphelendim. Çarşıda parti binama yakın bir yerde adres verdim ve gelip beni aldılar. Önce hastaneye götürdüler sağlık raporu için, ardından da emniyete. Avukat arkadaşlar, zaman kaybı olmaması için emniyette ifade vermemem gerektiğini söylediler. Emniyette ifade vermeyince Cumhuriyet Savcılığına geçtik. Daha sonra da tutuklanmak üzere hakim karşısına çıkartıldım. Sosyal medyadaki paylaşımdan dolayı şikayet olduğunu söylediler. Fotoğrafı zaten hatırlamıyorum. Ne zaman, nasıl olduğunu, paylaşıp paylaşmadığımı da bilmiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.