Ankara'nın metro faresi yakalandı

Ankara'nın metro faresi yakalandı
Ankara'nın korkulu rüyası olan metro faresi suçüstü yakalandı.

Ankara'nın korkulu rüyası olan ve "Metro faresi" lakaplı E.T. gerçekleştirilen başarılı operasyonla suçüstü yakalandı. 

KADINLARIN CÜZDANLARINI ÇALIYORDU

Uzun zamandır hakkında birçok kez ihbar yapılan, ancak sırra kadem basan şüpheli, mağdurlarının değerli ziynet eşyalarını ve cüzdanlarını çalıyordu. Son olarak farklı tarihlerde A.Ş., ile F.U. adlı kadınların cüzdanlarını çalan E.T.’nin mağdurlarının kartlarını kullandığı ortaya çıktı.

Polis tarafından 2010’dan bu yana aranan şüphelinin yakalanmamak için sadece geceleri dışarıya çıktığı öğrenilirken, yankesicilik olaylarını ise metrolarda gerçekleştirdiği bildirildi. Havanın kararmasını bekleyen, kurbanlarını özellikle kadın ağırlıklı seçen E.T.’nin polisin arananlar listesinde başlarda yer aldığı öğrenildi. 

5.5 YILDIR ARANIYORDU

Polisten 5.5 yıl boyunca kaçmayı başaran, “Metro Faresi”nin emniyetteki ifadesinde, “5.5 yıl boyunca geçimimi çaldıklarımdan sağladım. Zorunlu ihtiyacım olmadığı sürece evden dışarı çıkmadım” dediği belirtildi.

5-5-yildir-araniyordu-6998187-001.jpeg
 

ABLASININ EVİNDE SAKLANIYORDU

Polis ekiplerince uzun zamandır aranan şüpheliye ait kayıtlı adresin bulunmadığı bildirilirken, genellikle ablasının evinde saklandığı öğrenildi. Ekiplerden 2010’dan bu yana kaçan E.T.’nin yakalanmamak için sabit bir adreste kalmadığı belirlendi.

‘Metro Faresi’ lakaplı firari şüphelinin hakkında 8 kez yakalama kararının olduğu bildirilirken, 15 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.