Sneijder ilk 11'de

Sneijder ilk 11'de
Ligde Fenerbahçe derbisinden bu yana sakatlığından dolayı forma giyemeyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Beşiktaş derbisinde ilk 11'de maça başlayacak.

Hollanda Milli Takımı’ndan sakat dönen ve Fenerbahçe derbisinde fedakârlık yaparak oynayan Sneijder, o karşılaşmada forma giyince geri dönüş sürecini daha da uzatmıştı. Ligde 3 haftadır takımından ayrı kalan Hollandalı futbolcu, Çaykur Rize ile oynanan yarı final maçında kadroya girse de riske edilmedi.

Beşiktaş derbisine özel olarak hazırlanan Wesley, hafta boyunca kuvvet çalışmaları yaptı. Bu maçta oynamayı çok isteyen Sneijder, sahaya ilk 11’de çıkacak. Forvet arkasında serbest adam rolüne bürünecek olan tecrübeli futbolcu, son idmanların en çalışkan ve hırslı ismi olarak dikkat çekti.

Sneijder'den mesaj var

Sneijder ayrıca sosyal medya hesaplarından da derbi mesajı göndererek, “Beşiktaş maçında savaşacağız. Kulübümüz için tarafarımız için kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadesini kullandı. Yıldız oyuncunun bu derbiden sonra da dinlendirilmesi ve 26 Mayıs’taki kupa finalinde Fenerbahçe maçına kadar saklanması bekleniyor. 

Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.