FETÖ özel harekatçıya kumpas kurmuş

FETÖ özel harekatçıya kumpas kurmuş
FETÖ'nün eski Özel Harekatçı Şahin’e, Gülen ve örgütünün iç yüzünü deşifre ettiği için kumpas kurduğu ortaya çıktı.

Eski Özel Harekatçı İbrahim Şahin, Fethullah Gülen’in ABD’ye hizmet ettiğini ileri sürdü. TV programında Gülen hakkında “bizzat Fethullah Gülen Beyan etti. CIA’da görevli adamlar vasıtasıyla Papa ile görüştürüldü”, “Bana göre Fethullah Gülen’in Müslüman olması mümkün değil”, “Amerikan Ajanı” şeklinde beyanatlar vermesi üzerine Şahin hakkında, “Yayın yoluyla hakarette bulunma” suçundan dava açıldı.

 

İHANETİNİ AÇIKLADI

Terör örgütü FETÖ/PDY’nin gerçek yüzünü ortaya koymak adına bilgi birikimlerini yargılanma sürecinde de adli mercilerle paylaşan Şahin, hakkında açılan davada yaptığı savunmada Gülen’in Türkiye devletine nasıl ihanet ettiğini en ince detayları ile anlattı.  CIA’nın raporlarında tüm Fethullahçılar’ın (walk-in 6 kendi ayaklarıyla gelen gönüllü) olarak sınıflandırıldığını belirten Şahin, raporda Fethullahçılar’ın “Bir yandan ABD ile ilişkileri sürdürürken diğer yandan da Vatikan, Fener Rum Patrikhanesi derken farklı ülkelerin istihbarat servisleri tarafından yönlendirilen ve yönetilen bir yapı olduğu belirtiliyor” dedi.

Şahin, Gülen’in yurt dışında açtığı yüzlerce okulla ABD-İngiltere imparatorluğuna hizmet ettiğini ve bu okullarda 3 bin dolar maaş alan öğretmenler bulunduğunu kaydetti.

23 PARALELCİ CEZAEVİNE KONULDU

Erzurum merkezli 17 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda yakalanan 47 şüpheliden 23’ü tutuklandı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Erzurum, İstanbul, İzmir, Ankara, Ağrı, Balıkesir, Çorum, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Kırklareli, Malatya, Mersin, Rize, Ordu, Samsun ve Adıyaman’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 47 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 23’ü örgüte finans sağladıkları, eleman kazandırdıkları ve kamu kurumlarını dolandırdıkları iddiasıyla cezaevine gönderildi, 24’ü ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

ÜLKEYİ NEDEN TERK ETTİ?

Gülen’in Türkiye’de iken ABD ve İngiltere gizli servisleri ile bağlantısının olduğu ve orduya sızmaya çalıştığının TSK ve MİT tarafından tespit edilmesinin ardından Türkiye’yi terk ettiğini de dile getiren Şahin, Gülen’in bu sebeple daha öncede defalarca yurda çağırıldığı halde dönmemesinin altında yatan gerçek sebebin bu olduğunu dile getirdi.

ÖNCE VAZGEÇTİ!           

Savunmanın ardından Gülen davadan vazgeçince Şahin de beraat etti. Ancak Şahin, daha sonra FETÖ/PDY tarafından uydurulan Ergenekon soruşturmasına dahil edilerek, 7 Ocak 2009’da tutuklandı ve 5 yıl 2 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.

star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.