Vicdana gelip dövdüğü kişileri ziyaret etti

Vicdana gelip dövdüğü kişileri ziyaret etti
İzmir'de yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada 8 kişiyi hastanelik eden kick boksçu, dövdüğü kişileri ziyaret etti.

İzmir’in Torbalı ilçesinde, trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan kavgada 8 kişiyi hastanelik eden 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, vicdana gelip dövdüğü kişileri hastanede ziyaret etti.

Torbalı ilçesinde trafikte yaşanan olayda, 4 dünya, 9 Türkiye şampiyonluğu bulunan kick boksçu Cesur Turgay, aracını sağ şeride çekerek alışveriş poşetlerini bagaja koymak istedi. O esnada bir başka araç Turgay’ın yanına yaklaştı ve araçtan beş kişi indi. Kick boks şampiyonu, alkollü olduğu öne sürülen beş kişiyi tek tek devirerek yere serdi. Bu sırada arkadan üç kişi daha Turgay’a saldırdı. Turgay, bu gelen kişileri de tek yumrukla yere serdi. Sert kayaya çarpan kişilerden bazıları hastanede tedavi altına alındı.

Olayda, Cesur Turgay ise burnundan hafif şekilde yaralandı. Yaşanan tatsız olay sonrası kick boksçu Cesur Turgay, vicdana gelip dövdüğü kişileri hastanede ziyaret etti. Kişilere geçmiş olsun dileklerini ileten Turgay, yanında bir çiçek götürdü.

"Kendileriyle arkadaş olduk"

Samimi bir havada gerçekleşen ziyaret sırasında kişilerde yaşananlardan dolayı Cesur Turgay’dan özür diledi. Turgay, ziyaretine ilişkin şöyle konuştu:

"Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sundum. Kendileri benden özür diledi. Alkollü olduklarını bu yüzden hata yaptıklarını belirtti. Geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra çiçek verdim. Kendileriyle arkadaş olduk."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.