"Bunu Fenerbahçe Başkanı da biliyor"

"Bunu Fenerbahçe Başkanı da biliyor"
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir - Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Bana göre lig bitti. Şampiyon olmasa da bir tek N harfi kaldı. Bunu Fenerbahçe Başkanı da biliyor" dedi.

Maçtan sonra konuşan Dilmen, "Maç dün akşam başladı. Şenol Güneş'in çift santrafora dönmesiyle maç başladı. Golü attı, Necip'i soktu 6 puan oldu. Dün, "Yarın akşam başka şeyler konuşabiliriz" demiştim. Çünkü Samandıra'da "Puan kaybı geliyor" derken oyuncuların enerjisi birden düştü" dedi.

İşte Dilmen'in Pereira ve Fenerbahçe ile ilgili yorumları;

"Fenerbahçe'nin oyun yapısına göre 28 puan deplasmanda çok bile. Beşiktaş 36 aldı. Başakşehir ise kompakt, iyi oyuncuları ve iyi antrenörü olan bir takım. Türkiye'nin en formda kalecisi, merkezde Epurueanu ve Yalçın var. Visca uçurtma."

"Aynı düzende devam edecekti ya da risk alacaktı Fenerbahçe. Maç başlıyor, ortada giden bir müsabaka izliyoruz. Ozan oynasa önde pres yapardın, dönen topları da Ozan ile alırdın. Bunu yapmadı antrenör. Lig bitiyor, önünde 47-48 dakika kaldı. Antrenör risk almalı."

Şampiyon olmasa da bir tek N harfi kaldı

"Başakşehir, önce bireysel bir hatadan gol buldu. Ozan'ı sokunca kontra atak sadece 1 tane yedi. O ara ikinci yarı Fenerbahçe'nin 6 tane pozisyonu var. Kenardan gelen toplarda da Fenerbahçe üstünlük sağladı. Penaltıyı gol yapmış olsa 2-1 olacaktı ve zamanın kalacaktı. Bana göre lig bitti. Şampiyon olmasa da bir tek N harfi kaldı. Bunu Fenerbahçe Başkanı da biliyor."

"Dev kaleci Volkan Babacan vardı. Bir kaleci bundan iyi oynamaz. Sağ tarafından golü yemiş olmasına rağmen, üst üste sağına gelen topları kurtarması, van Persie'nin kafa topunu inanılmaz çıkarması, hepsi müthişti. İnşallah böyle devam eder. Milli Takım'da bu kadar top da gelmiyor."

"Fenerbahçe, iyi bir takıma takıldı. Ligin bu atmosferi hak edende. Ligin ikincisi ve üçüncü dördüncüleri de hak edende. Her yerde herkesi yenebilecek Akhisar ve Osmanlı var sırada. Ligin sonunda da düşmek için uğraşan Antep ve Rize var. Ama kaliteye bakarsak durum futbolun adaletli bir oyun olduğunu gösteriyor."

"Fener kazanır derseniz deli derler adama"

"Şampiyon bence belli oldu. İki maçı Beşiktaş kaybeder, Fener kazanır derseniz deli derler adama. Puan farkının ben daha da açılabileceğini düşünüyorum. Fenerbahçe yörüngesini 26 Mayıs'a değiştirecek. Hazır Muslera'da yok. Galatasaray, Uruguay'dan izin alamamış."

"Penaltılar tartışılacak. Verdiği de vermediği de penaltı. O kadar çekmeye adamın düşmeyeceğini biliyorum ama penaltı. Başakşehir'in pozisyonu da penaltıydı ama verilmedi."

"Beşiktaş bunu hak etti zaten"

"Fenerbahçe için kötü bir son oldu. Oyuncular ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştılar. Güçlü, istikrarlı oynayan, ağlayan, sevinen, her maçta bunu yapan Beşiktaş bunu hak etti zaten. Matematiksel olarak olmasa da Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak lazım."

"Rakibin kontra atak silahları belli. Onlara önlem almalısınız. Çift santraforda Fenerbahçe Souza ve Mehmet Topal oynarsa olmaz. Ozan, milli maçta her zaman oynuyor. Ozan gidiyor bir 10 metre, rakibi önde sıkıştırıyor."

"2-1'den sonra Başakşehir kaleye yarım kez gitti çünkü psikolojik faktörler ortaya çıkıyor. Maçın devamında şampiyonluktan kopuyoruz dediğiniz an risk almalısınız. Fenerbahçe kendi stadının dışında bırak deplasmanı, karşıya geçince iyi oynayamıyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.