Nani'den önemli itiraf!

Nani'den önemli itiraf!
Başakşehir'e 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de Portekizli yıldız Luis Nani maçı değerlendirdi.

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Başakşehir'e 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de Portekizli yıldız Luis Nani maçı değerlendirdi.

İşte Nani'nin sözleri:

"Unutmak isteyeceğimiz bir geceydi. Kazanmamız gerektiğini biliyorduık. Şampiyonluk yarışına devam etmek için kazanmamız gerektiğini biliyorduk. En iyi seviyemizde değildik. Rakibimiz iki gol attı. Biz tek gol atabildik. Fırsatlar da yakaladık ama atamadık. Zor bir geceydi. Unutmak isteyeceğimiz bir geceydi. Bakalım neler olacak."

"BİRLİK DEĞİL VE TAKIM DEĞİLDİK"

"Bence sorun bugünün sorunu değil, sorun  sezon başında başlayan sezon ortasında devam eden bir sorun. Son maçlardaki gibi değildik. Birlik değildik, takım değildik. Son maçlarda silkelendik takım olduk daha iyi oynadık ama geç kaldık. Bugün oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Güçlü bir takımla oynadık. Galip gelmek isterdik ama yapamadık. Bu sorun şimdinin sorunu değil. Sezon başından beri devam eden bir sorun."

SEZON  SONUNDA NE YAPACAK?

"Şu anda kafamda önümüzdeki iki maçtan başka bir şey yok. Fenerbahçe'ye bu iki maçta nasıl katkı verebilirim. Takımımın maçı kazanması için neler yapabilirim diye düşünüyorum. Başka bir şey yok."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.