Kilis'te yaşananların Büyük İsrail'le alakası ne?

Kilis'te yaşananların Büyük İsrail'le alakası ne?
Suriye içinden atılan bombaların eksik olmadığı Kilis'te yaşananlarla ilgili öyle bir iddiada bulunuldu ki, yok artık dedirtti. İddiaya göre, Kilis'e Yahudi peşmerge yerleştirilecek, Güneydoğu'da Büyük İsrail'in temelleri atılacak!

 Bu skandal iddianın sahibi Bağımsız Türkiye Partisi genel başkanı Haydar Baş. Baş'ın gazetesi Yeni Mesaj bu sözleri manşetine taşıdı.

Yeni Mesaj'daki habere göre, Kilis’e Suriye’den yapılan roketli saldırıları ve Güneydoğu’da yaşanan terörü değerlendiren Haydar Baş, “Güneydoğu’da Büyük İsrail’in temellerini atıyorlar” dedi.

BTP genel başkanı Haydar Baş, partisi Kadın Kolları Teşkilatı’nın İstanbul'da düzenlediği gençlik programına katıldı. Programda gençlerin sorularını cevaplayan Haydar Baş “Kilis neden bu halde, çözüm” ne sorusuna şok bir cevap verdi. Baş, "Kilis belediyesi bugün BTP'nin elinde olsaydı; ABD'nin gizli gücü, İsrail'in oluşturduğu IŞİD oraya bir adım atamazdı. Hocam sen devletten güçlü müsün, ben devletim yahu" dedi.

"Yahudileri yerleştirecekler"

Kilis ve Güneydoğu'da yaşananların birbirinden farksız olduğunu ifade eden Haydar Baş, şöyle devam etti: "Bölgede Büyük İsrail'in temelleri atılıyor. Güneydoğu elimizden çıktı, hâlâ tiyatro oynuyorlar. Topu ilçenin karşısına koyuyor, güm güm güm... Ne cadde kalıyor, ne yol kalıyor, ne ev kalıyor... Kim yaşayacak orada? Oraya Yahudi Peşmergeleri koyacaklar. Güneydoğu'ya Peşmerge adındaki Yahudileri koyup adına Kürt devleti diyecekler. Bu aslında Büyük İsrail'in temellerinin atılmasıdır. Oynanan oyun Kilis'te de budur, Hatay'da da bu olacak. Korkuyorum, Gaziantep’te de yaşanırsa, çok kötü olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum