Kral Selam’dan Netanyahu’ya 80 milyon dolar

Kral Selam’dan Netanyahu’ya 80 milyon dolar
Dünyanın günlerdir konuştuğu Panama belgelerinde şok eden bir detaya ulaşıldı. belgeleri’ndeki bilgiye göre, Suud Kralı Selman'ın, Siyonist İşgal Rejimi Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya seçim kampanyası yürütmesi için 80 milyon dolar göndermiş..

Dünyanın en büyük veri sızıntılarından birisi olarak kabul edilen Panama Belgeleri'ne göre; Suud Kralı Selman'ın, Siyonist İşgal Rejimi Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya seçim kampanyası yürütmesi için 80 milyon dolar verdiği ortaya çıktı.

SEÇİM KAMPANYASINI FİNANSE ETMİŞ!

İşgal Rejimi Parlamentosu Knesset'te milletvekili olan, İşçi Partisi Başkanı Isaac Herzog da Suud Kralı'nın Netanyahu'nun seçim kampanyasını finanse ettiğini açıkladı. 

290120152241297882413.jpg

ŞİRKET ÜZERİNDEN ULAŞTIRMIŞ!

Açıklamalarını Panama Belgeleri'ne dayandıran Herzog; Selman'ın, Muhammed İyad Kayalı isimli Suriye-İspanya vatandaşı bir kişi aracılığıyla Netanyahu'ya 80 milyon dolar ulaştırdığını ifade etti. Herzog, paranın Netanyahu'ya Teddy Saggi isimli bir İsrailli milyarderin Virjin Adaları'ndaki bir şirketi üzerinden ulaştırıldığını ifade etti.

Panamalı hukuk firması Mossack Fonseca'dan sızan 11 milyon dosyada birçok ülkeden zengin iş adamının ve siyasetçinin de adı geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum