"Rıdvan varsa ben yokum"

"Rıdvan varsa ben yokum"
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, kaçan şampiyonluğu Pereira ve Aziz Yıldırım’a bağladı.

Zamanında F.Bahçe için Şenol Güneş'le anlaşıldığını belirten Şen, Güneş'in Rıdvan Dilmen'le çalışmak istememesi nedeniyle imzanın atılmadığını açıkladı..

Fenerbahçe'nin 'efsane başkanı' Ali Şen, A Spor'a içini döktü, milyonlarca sarı-lacivertli taraftarın adeta sözcüsü oldu. Ali Şen, Kanarya'nın doğru transferlerle güçlü kadro kurduğunu belirtirken şampiyonluğun kaçmasını Vitor Pereira'nın hatalarına bağladı. Şen "Pereira akıllı bir adam değil. Kendinden ünlü bir futbolcunun (Van Persie) kaprislerini yola getirmeliydi. Maksat o kadar para verilen futbolcunun takıma faydalı olmasıdır. Yıldız futbolcular problemli olur ama akıllı antrenörler o problemi yönetim kuruluna hissettirmeden çözer. Onu yapamadı. Ben Pereira'nın akıllı olmadığını daha önce de söylemiştim. Son 5 haftadaki takımı sezon başında bulabilse F.Bahçe şampiyon olurdu. Bu kadar yıldızdan bir takım yapamadı, şimdi cezasını çekiyoruz" dedi.

"Şenol da bizimle çalışmak istiyordu"

Ali Şen, A Spor'da bir de itirafta bulundu. Şen "Şenol Güneş'i çağırdım evime geldi. Aynı gün Rıdvan Dilmen'i sportif direktörlüğe getirmiştik. Şenol'un da tam yetki ile antrenör olmasını istiyordum. Şenol da bizimle çalışmak istiyordu. Rıdvan'ın yanında ona bakarak 'Ben Rıdvan'ın altında çalışmam' dedi. Rıdvan, Veselinovic'i isteyince onu getirdik" ifadelerini kullandı.

"Hakkıyla kazandı"

Ali Şen, Vitor Pereira'nın "Şampiyonluğu Beşiktaş'a hediye ettik" sözlerine katılmadığını söyledi. Şen "Beşiktaş şampiyonluğu hakkıyla kazandı. Onları tebrik ediyoruz" dedi.

"Aziz Yıldırım müdahale etmeliydi"

Ali Şen, Fenerbahçe'nin mevcut kadrosuyla rakiplerine fark atması gerekirken şampiyonluğu yitirdiğini belirterek başkan Aziz Yıldırım'ın da hatalı davrandığını sözlerine ekledi. Şen "Aziz Yıldırım sürekli göz önünde. Avrupa'da başkanları kimse tanımaz. Aziz Yıldırım gerekli yerlerde takıma müdahale etmeliydi" şeklinde konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.