Askeri bölge yakınında patlama

Askeri bölge yakınında patlama
Sancaktepe'de askeri alana yakın bir bölgede bir araç içinde patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre, patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

Sancaktepe'de askeri aracın geçişi sırasında bomba yüklü araç uzaktan kumanda ile patlatıldı. Son dakika haberlerine göre, patlamada ilk olarak 6'sı asker biri sivil olmak üzere 7 kişi yaralandığı bilgisi gelmişti.

İstanbul Valiliği'nin verdiği son bilgiye göre, 5'i asker 3'ü sivil 8 kişi yaralandı.

ASKERİ BÖLGE YANINDA PATLAMA

Saldırı Samandıra Osman Gazi Caddesi'nde bulunan Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na 400 metre mesafede bulunan yerde meydana geldi. Mesai saatinin sona ermesiyle askeri personeli taşıyan araç askeriyeden çıktı. Askeri kaynakların verdiği bilgiye göre, askeri araç ile bomba yüklü aracın aralarında yaklaşık 30-40 mesafe varken araç patlatıldı.

Patlama 1'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı ve Jandarma Komutanlığu'nın bulunduğu yere yakın yerde oldu.

Patlama nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulansın sevk edildiği ve 1'i ağır 4 kişinin yaralı olduğu belirtildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralıların ayakta tedavi edildi öğrenildi.

istanbul-sancaktepe-patlama-son-dakika-haberleri2jpg.jpgistanbul-sancaktepe-patlama-son-dakika-haberleri1jpg.jpgistanbul-sancaktepe-patlama-son-dakika-haberleri3jpg.jpgistanbul-sancaktepe-patlama-son-dakika-haberleri4jpg.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.