Ronaldinho geliyor!

Ronaldinho geliyor!
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho'nun transferinin bitme noktasında olduğunu açıkladı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho transferinde ciddi gelişme var. Bitme aşamasına geldi. Yönetim kurulu üyelerinin kararı ile transfer için yetki aldım. 1 yıllık anlaşmayı, 1 yıl da uzatma opsiyonlu sözleşme imzalamayı planlıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Samuel Eto'o transferiyle dikkati çeken Antalyaspor, yeni sezonda Ronaldinho'yu kadrosuna katmak için çalışma başlattı.

Davet üzerine 3 gün önce FIFA'nın Meksika'da düzenlediği organizasyona katılmak üzere giden Samuel Eto'o, Ronaldinho ile görüştü.

Ronaldinho'ya transfer teklifinde bulunan kırmızı beyazlılarda Eto'o'nun da devreye girmesiyle sözleşme maddeleri üzerinde görüşmelere başlandı.

'ANLAŞMA SAĞLANDI'

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho transferinde ciddi gelişme var. Bitme aşamasına geldi. Yönetim kurulu üyelerinin kararı ile transfer için yetki aldım. 1 yıllık anlaşmayı 1 yıl da uzatma opsiyonlu sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Sözleşme detaylarını görüşüyoruz. Birçok maddede anlaşma yapıldı. Ronaldinho transferini tamamlarsak 1 ay içinde yıldız futbolcuyu Antalya'ya getiririz. Ama şu anda 'Ronaldinho'yu transfer ettik' diyemeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.