Rus ordusundan Putin'e şok! Elinde kaldı!

Rus ordusundan Putin'e şok! Elinde kaldı!
Rusya Silahlı Kuvvetleri'ni ziyareti esnasında, Rus generallerin tanıttığı “Patriyot” (vatansever) marka aracın kapısının kolu Putin'in gözleri önünde kırıldı.

Rusya Silahlı Kuvvetleri donanımında birtakım eksiklikler olduğunu önceki gün dile getiren Devlet Başkanı Vladimir Putin, tam da bu eksiklerden birini kendi gözleriyle görme şansını yakaladı. Generallerin Putin’e göstermeye çalıştığı yeni cipin kapısı açılmadı. Kapı kolu ise ellerinde kaldı.

Rusya’da gününü esprisi haline gelen olan Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrinde yaşandı. Suriye’deki militanların Toyota marka cipleri kullanıyor olmasından esinlenmiş olsa gerek Rus generaller Başkan Putin’e ağır makinalı tüfek taşıyabilen Rus yapımı “Patriyot” (vatansever) marka aracı göstermek istedi.

videogaleri.gif

Ancak Putin’in araca binmek için ön sağ kapıyı açma girişimi sonuç vermedi. Kapı sanki kaynak yapılmıştı. Büyük pot kırdıklarını fark eden Rusya Savunma Bakanlığı zırhlı araçlar sorumlusu General Aleksander Şevçenko Devlet Başkanına yardım etmek için kapıyı çekiştirmeye başladı. Tabi bu da fayda etmedi. Kapı bir türlü açılmıyordu. General asıldığında ise kapının kolu elinde kalıverdi.

2jpg-001.jpg11jpg.jpg

Yüzü kızaran, ancak istifini bozmayan Şevçenko elindeki kapı kolunu anında yok ederek Putin’i cipin arka koltuğuna davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.