Flaş gelişme! Galatasaray'da seçim kararı

Flaş gelişme! Galatasaray'da seçim kararı
Galatasaray'da Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe maçının kazanılamaması halinde Dursun Özbek yönetimi seçim kararı alacak.

UEFA’dan gelen 1 yıllık men cezasını savuşturmak için mutlaka Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanması gereken Galatasaray, Türkiye Kupası’nı alarak hedefe ulaşmak istiyor.
 
Kupa finalinde 26 Mayıs’ta F.Bahçe’yle Antalya’da karşılaşacak olan Cimbom, kayıp geçen sezonu hem bir kupayla taçlandırmak hem de en büyük rakibini yenerek taraftarını mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.
 
Son dönemlerde futbol takımının maçlarında skordan bağımsız olarak yönetimi protesto eden Sarı-Kırmızılı taraftarlar, erkek basketbol takımının EuroCup’ı kazandığı maçın ardından bile Dursun Özbek yönetimini istifaya davet etmişti.
Bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopulması ve Avrupa’da da başarı sağlanamaması nedeniyle camianın tepkisini çeken yönetim, bu yüzden kupanın kazanılmasına büyük önem veriyor.
 
Baskılara daha fazla karşı koymayacak
 
Kendi döneminde erkek basketbolunda en büyük başarının kazanılmasıyla elini güçlendiren başkan Özbek, Türkiye Kupası’nın alınmasıyla azalan kredisini artırmayı hedefliyor. Ancak final kaybedilirse Özbek’in baskılara daha fazla karşı koyamayacağı ve büyük ihtimalle seçime gideceği öğrenildi. Mevcut mali kriz nedeniyle karşısına camiadan bir adayın çıkmayacağı düşünülen Özbek’in, yine de seçime giderek yönetimini yenileyip güven tazeleyebileceği ifade ediliyor.
 
(HT Spor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.