Yeni Hayat’tan ANF ağzı

Yeni Hayat’tan ANF ağzı
FETÖ’nün kayyum atanan Zaman gazetesi yerine kurduğu Yeni Hayat adlı gazetesinde PKK’nın yayın organı ANF’yi aratmayan köşe yazıları…

Paralel Yapı artık PKK ile olan dayanışmasını gizlemiyor. FETÖ’nün Yeni Hayat gazetesinde Murat Aksoy adlı yazar, köşesinde açıkça; HDP ve PKK’ya arka çıktı, dokunulmazlıkların kaldırılmasının bedelinin ağır olacağını yazdı.

CHP’DEN HDP İÇİN DESTEK TALEBİ

Yazısında “HDP’lilerin dokunulmazlığını kaldırıp onları yargıya teslim etmenin Türkiye’ye siyasi ve toplumsal maliyeti beklediğimizden daha ağır olabilir.” ifadelerini kullanan FETÖ’cü yazar CHP’den de HDP’ye destek vermesini istedi.

Aksoy’un yazısının ilgili kısmı şöyle: Dokunulmazlığın kaldırılmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yarayacağını Bu yüzden, 16 Mayıs’ta Meclis’e gelecek olan dokunulmazlık konusunda en büyük sorumluluk ana muhalefet partisi CHP’ye düşmektedir. Çünkü CHP’nin siyasal başarısı “devlet uzlaşması” olan dokunulmazlığın kaldırılmasına evet değil hayır demesiyle mümkündür. CHP, devlete değil topluma yaklaşarak siyasal muhalefet görevini yapabilir. Diğer yandan unutulmasın ki, dokunulmazlığın kaldırılmasının Erdoğan’ın Başkanlık hedefine giden yolu kısaltmak hedefinden başka bir işlevi yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.